Ukupno 8132  

Danas   8  

Juče   16

 

Удружење грађана „Еко глас Јагодина“


DEŠAVANJA

 

Projekat "Ne idu zajedno ljubav i droga"

10.08.2009. – Цртање графита ,,Не иду заједно љубав и дрога'' –


Понедељак, 10.август – у периоду од 15 -19 часова на градском тргу одржано је јавно цртање графита на тему ,,Не иду заједно љубав и дрога''. Осим цртача ,,Еко гласа'' своје поруке на паноима нацртали су и пролазници, односни сви који су хтели на креативан начин да подрже пројекат. Цртању су се прикључили и чланови удружења ,,Ехо-одјек позитивних тенденција'', тако да је свему било око 40 цртача узраста од 4 до 20 година и уз добру музику са разгласа све се претворило у један урбани хепенинг, што је и био циљ овог перформанса. Пролазницима су дељени флајери пројекта и на тај начин смо нашу идеју пренели грађанима Јагодине.


Ђоле, Марко, Стеван, Мики, Душан и Богдан су на јавном месту показивали свој креативан потенцијал у цртању. Душан Таталовић је поред цртања графита радио и на ауторској музици која је емитована овом приликом.


Овим перформансом Јагодина је показала да има креативан потенцијал и да се ова урбана прича наставља. За неколико дана Јагодинцима ће бити презентована нова активност младих ,,Еко гласа'', а радови, графити и цртежи биће изложени на неком од јавних места, а користиће се и као део сценографије за представу која се припрема.


Sva prava zadržana - Agencija Autentik - Jagodina